Nachádzate sa tu

Kurzy plávania

Plávanie rodičov s deťmi

Pozývame všetkých záujemcov – rodičov s deťmi vo veku od 9 mesiacov do 3 rokov, ktoré si chcú užiť zábavu , radosť a potešenie vo vode, získať vzťah k vode a vodnému prostrediu, osmeliť sa a otužovať, učiť sa ponárať a získať prvé skúsenosti s plávaním. Jedná sa o 10 hodinový kurz, pri ktorom budú rodičia spolu s deťmi v malom výukovom bazéne. Deti musia mať oblečené špeciálne plienky na plávanie. Podľa potreby si treba priniesť šľapky, plavky, osušky, príp. župany, sprchovacie potreby.

Informácie na t.č. 0902 219 280.

Predplavecká príprava

Pozývame všetkých záujemcov – rodičov s deťmi vo veku od 3 do 5 rokov, ktoré majú záujem oboznámiť sa s vodným prostredím, s dýchaním do vody, s vznášaním sa na vode, osvojiť si elementárne základy plávania. Predplavecká príprava má aj zdravotný účinok, zvyšuje odolnosť a otužilosť detí. Jedná sa o 12 hodinový kurz v malom výukovom bazéne. Menšie deti musia mať oblečené špeciálne plienky na plávanie. Podľa potreby si treba priniesť šľapky, plavky, osušky, príp. župany, sprchovacie potreby.

Informácie na t.č. 0902 219 280.

Kondičné plávanie pre dospelých

Plavecký oddiel TJ Spartak Myjava ponúka tréningy naozaj pre každého, pre úplných neplavcov, aj pre pokročilejších plavcov. Pre aktívnych ľudí v pracovnom procese, pre ktorých je plávanie kompenzáciou psychického stresu a vypätia, aj pre starších ľudí, ktorí si v spoločnosti svojich rovesníkov užijú príjemné chvíle a kopec zábavy. Pracujeme na všetkých úrovniach, od neplavca až po aktívneho plavca. Sme tu pre každého, kto verí, že vždy je vhodný čas, vytvoriť si dobré návyky. Naučíme Vás priateliť sa s vodou, cítiť sa v nej bezpečne a sebaisto. Zdokonalíme Vaše plavecké zručnosti. Tréningy prebiehajú v pondelky od 19.00 hod, v stredy a v piatky od 19.45 hod. pod vedením kvalifikovaného trénera plávania.

Informácie na t.č. 0902 219 280, 0915 671 071

Copyright 2011 TOPSTRANKY